Sæt regler for password i organisationen

Jeg har det sidste stykke tid haft kontakt med en masse nye kunder, større organisationer hvor der er flere der har koder til forskellige service som facebook. webhotel, hjemmeside, nyhedsbrev og meget andet.

 

Når jeg så spørger ind til de forskellige koder da de skal bruges i mit arbejde. Så har det ikke været muligt at få disse koder da vedkommende er blevet syg eller på anden måde ikke kan videregive koder.

Det går ikke at der kun er én person der har adgang til diverse koder, som minimum bør en bestyrelse have adgang eller ihvertfald to personer, så der altid er en der har adgang hvis der skulle ske noget.

 

Oplevelsen er sket nogle gange at personen der har haft koder til webhotel og hjemmeside blev så syg at det ikke var muligt at få koderne.

 

Disse tider med gdpr og alt sikkerhed er det langt fra nemt at modtage koder fra webhotel for at få adgang til deres data.

 

Opsæt regler for hvem der har koder og hvordan de håndteres.

Det kan være at der ikke må ændres kode uden at alle bliver informeret om det er sket og hvor den nye kode er gemt.

 

Jeg bruger selv en offline kode husker så jeg nemt kan komme til dem ved brug af en usb pen.

Ja, jeg ved det er primitivt men det virker for mig. Dog findes der mange systemer og jeg vil ikke anbefale nogle bestemte.

 

Bare husk, du er ikke den eneste der skal have koder der tilhører den organisation du er en del af.

Tags: , ,

Bliv kontaktet

Invalid Input
Skriv venligst din e-mail adresse
Invalid Input
Invalid Input

Populære emner

Ingen tags fundet.